Слабаков шашна с коментар за пияната изцепка на Джамбазки

0

- Advertisement -

„Депутатите не са светци. Това са хора и който е сбъркал ще си понесе наказанието. Това заяви в ефира на „Събуди се“ относно залавянето на колегата му и евродепутат Ангел Джамбазки режисьорът Андрей Слабаков.

„Не смятам, че депутатът трябва да е светъл пример. Той трябва да изразява своето мнение и това на избирателите си. Ако грешката стане системна, тогава значи има проблем“, заяви той. Слабаков коментира и инцидента с автомобил на НСО в столицата, при който пострада сериозно дете: „В колите на НСО според мен трябва да има камери. Аз съм присъствал на ужасни неща, които са вършили. Караха веднъж и така натиснаха една жена с две деца на един бордюр, щеше да се пребие. Виждал съм много такива ситуации“, призна той.

- Advertisement -

„Не знам защо толкова се пазят тези хора“, добави Слабаков. „Аз лично се пазя от това да не се променя и да говоря това, което мисля. Животът ни се промени с Ернестина. Аз клеча тук непрекъснато. Смятам, че трябва да има само едно седалище на Европарламента, а не ту в Брюксел, ту в Страсбург, коментира Слабаков. „Няма македонски език. Това не е език, че да го признавам. Все едно да призная трънския за език. Аз разбирам всичко, като ми говорят, защо да е отделен език?“, запита той на въпрос дали би признал македонския език.

„Тука е много смешно. С нас се държат като ученици. Идваш, трябва да се подпишеш, че си бил. После обаче, ако си бил и не гласуваш в зала, не може. Постоянен контрол е. За Нова година ще сме във ваканция и ще се прибера малко“, заяви той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече