Силва Зурлева едва оцеляла при пластична операция

0

- Advertisement -

Силва Зурлева, бившата шефка на Нова телевизия, която почина в първия ден на 2020 г., преди време е била на прага на смъртта, припомнят си нейни бивши подчинени. Причината тогава e разкрасителна процедура, пише Укенд.

Тя се оставила в ръцете на пластичен хирург и уж всичко минало по мед и масло. Организмът й обаче се оказал по-крехък и не могъл да понесе последствията от интервенцията. Дълго време лекарите се борили за живота на Зурлева и успели да я спасят буквално на косъм. Сега обаче спъване на домашните стълби пречупва врата й и мъжът й я намира вече мъртва.  

Източниците ни си припомнят още,  че точно съпругът й Минко Зурлев, бивш кадър на Държавна сигурност, е в основата на нейната преквалификация в преподавателка по гръцки, а след това и в медийна шефка. Той е завършва военното училище във Велико Търново, където научава гръцки език. След това през 1985 г. майор

Зурлев е командирован в Атина,

- Advertisement -


където е помощник военен аташе.
Там Силва също научва езика и след това в българия известно време дори го преподава на военни и ченгета. В края на 80-те години семейството вече има дебели контакти с влиятелни гръцки среди. След промените  приятелите от Атина регистрират в София консултантска фирма. Силва, която дотогава е работила в балканския отдел на София прес и е пращала дописки на гръцки списания и вестници, се захваща със сладоледите „Делта”, фабриката за кроасани „Чипита”, с колбасарско предприятие и други. Приживе, тя не пропускаше да обясни, че е измислила рекламния слоган „Делта – връх на сладоледа”.


Гръцките й работодатели, като оценяват високо професионализма й, я препоръчват на собственика на Нова телевизия – корабния магнат Минос Кириаку, който почина преди две години.Прегледана: 1597

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече