Силва Зурлева едва оцеляла при пластична операция

0

- Advertisement -

Силва Зурлева, бившата шефка на Нова телевизия, която почина в първия ден на 2020 г., преди време е била на прага на смъртта, припомнят си нейни бивши подчинени. Причината тогава e разкрасителна процедура, пише Укенд.

Тя се оставила в ръцете на пластичен хирург и уж всичко минало по мед и масло. Организмът й обаче се оказал по-крехък и не могъл да понесе последствията от интервенцията. Дълго време лекарите се борили за живота на Зурлева и успели да я спасят буквално на косъм. Сега обаче спъване на домашните стълби пречупва врата й и мъжът й я намира вече мъртва.  

Източниците ни си припомнят още,  че точно съпругът й Минко Зурлев, бивш кадър на Държавна сигурност, е в основата на нейната преквалификация в преподавателка по гръцки, а след това и в медийна шефка. Той е завършва военното училище във Велико Търново, където научава гръцки език. След това през 1985 г. майор

Зурлев е командирован в Атина,

- Advertisement -


където е помощник военен аташе.
Там Силва също научва езика и след това в българия известно време дори го преподава на военни и ченгета. В края на 80-те години семейството вече има дебели контакти с влиятелни гръцки среди. След промените  приятелите от Атина регистрират в София консултантска фирма. Силва, която дотогава е работила в балканския отдел на София прес и е пращала дописки на гръцки списания и вестници, се захваща със сладоледите „Делта”, фабриката за кроасани „Чипита”, с колбасарско предприятие и други. Приживе, тя не пропускаше да обясни, че е измислила рекламния слоган „Делта – връх на сладоледа”.


Гръцките й работодатели, като оценяват високо професионализма й, я препоръчват на собственика на Нова телевизия – корабния магнат Минос Кириаку, който почина преди две години.Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече