Няма такава наглост! Скандалноизвестното адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ изкривява закона в своя полза

0

- Advertisement -

Името на скандалният софийски адвокат Стоян Рътков напоследък изключително нашумя само в негативен план.   

 Преди повече от две години, с протокол на Софийска Адвокатска Колегия, адвокатските права на адвокат Стоян Рътков са отнети. Този факт, не позволява на Стоян Рътков да упражнява адвокатската професия и да работи като адвокат. Въпреки това, през този период Стоян Рътков продължава да е официален партньор и официален представител на адвокатско дружество „Манчев и Рътков“. И така повече от две години! Как е работило адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ през тези две години на отнети права на единия съдружник, може само да се гадае!

- Advertisement -

Софийска Градска Прокуратура предявяви иск срещу адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ поради факта, че единият от съдружниците, а именно Стоян Рътков е с отнети адвокатски права, поради което не може да бъде съдружник. На 27.11.2019 година Софийски Градски Съд даде ход на делото, Софийска Градска Прокуратура срещу адвокатско дружество „Мнчев и Рътков“. В съдебното заседание, бе представена декларация от управляващият съдружник, адвокат Делян Манчев. С документа, адвокат Манчев декларира, че Стоян Рътков към датата на делото, вече е заличен като съдружник в дружеството. Следващото заседание на Софийски Градски Съд по казуса е насрочено за 12.02.2020 година.

 Ето какво  обаче са подготвили като стратегия от скандалната кантора и какво ще представят пред Софийски Градски Съд на следващото заседание по делото заведено от Софийска Градска Прокуратура.

Въпреки, че Стоян Рътков в заличен като съдружник в адвокатско дружество „Манчев и Рътков“  името му ще продължи да присъства и да се изписва в името на адвокатското дружество. Остава една и съща и останалата част от информацията за дружеството, адрес, телефони, имейли, контакти и т. н. С други думи, за всички неосведомени с казуса физически и юридически лица, ползващи или които евентуално биха ползвали услугите на дружеството,  в адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ няма никакви промени и всичко е наред! Без промени!Това действие от страна на адвокатското дружество ясно показва, колко неморално адвокати, които работят със закона, го използват.

Арогантен пример за шокираща наглост!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече