Ванга предрекла контравируса

0

- Advertisement -

Ново пророкуване на баба Ванга излезе наяве и взриви руските медии.

Според тях петричката гадателка предсказва епидемия, подобна на коронавируса. За това съобщава руският журналист и близък приятел на Ванга Сергей Кастарной пред „Вечерная Москва“.
Страховитите ясновидски прогнози баба Ванга прави преди десетилетия. Тя предрича, че по времето на високосна година всички жители на Земята ще бъдат под заплаха и този път епидемията ще е решаваща за човечеството.


Ванга по-специално казва, че хората ще падат и ще умират директно на улицата без видима причина. Мнозина нейни биографи и изследователи смятат, че пророчицата предупреждава за бедствието още през 60-те – 70-те години на миналия век. Единственото грешно предсказание, свързано с коронавуриса, Ванга прави за ядрото на разпространение. Петричката гадателка твърди, че заболяването ще се разпространи от Африка, а не от Китай. За едно тя е категорична, заразата ще плъзне през първата четвъртина на XXI век. По това време човечеството ще срещне ново вирусно заболяване:
„Болестта ще се разпространи бързо в целия свят и ще отнеме много животи“, предрича Ванга.

- Advertisement -


Световноизвестната ясновидка е категорична, че ще е необходимо поне една година, за да бъде създаден лек и ваксина срещу зловещата болест.
Интересен факт е, че много експерти потвърждават това, като казват, че наистина ще отнеме около година, за да бъде създадена ваксина в лабораториите.


Личният преводач на Ванга Стоян Петров предава думите й в ефира на руска национална телевизия, че това е стара болест, която ще донесе сериозна опасност за човечеството.


Някои експерти частично потвърждават, че това наистина е болест, известна на човечеството.
„Коронавирусът е част от семейство на около 40 вида“, казва изследователката Сабина Пантус.
„За пръв път беше констатиран през 1965 г. През 2002-2003 г. имаше огнище на ТОРС. И това е един от видовете коронавирус“, допълва още ученият, цитиран от руски издания.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече