Ако имаше прокуратура, а не слугиня на Хунтата, този тип щеше да бъде вече с повдигнато обвинение за насаждане на психо терор!

0

- Advertisement -

Остър коментар насочен към дейността на Националния щаб за борба с коронавируса публикува сайтът афера.бг.

Носете маски в момента, за да останете здрави. Това заяви на традиционния брифинг на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. На въпрос къде е Адът след думите на Борисов за камионите, които ще превозват трупове, Мутафчийски отговори: „Гледайте CNN, SKY News, BBC и ще видите къде е адът.“
„Математиците, които изчисляват евентуалните прогнози за пика, според тях вече сме в приблизително пика. Това обаче не е „днес сме в пика, утре слизаме“. Това е процес, който не знаем колко време ще продължи. Има данни, които показват дали има пик, кога е той и как се слиза от него“, заяви той.
„Макрон обясни, че Франция може да затвори границите си до септември или Нова година. В България, благодарение на разбирането на правителството, се взеха най-адекватните мерки в най-правилното време и в най-адекватния размер“, поде ген. Мутафчийски.“

Ген. Мутафчийски – опасен за вашето здраве!

Ако имаше прокуратура, а не слугиня на Хунтата, този тип щеше да бъде вече с повдигнато обвинение за насаждане на психо терор!

- Advertisement -

Няма да остана здрава, ако нося парцалите ТИ, наречени маски, зловещ тип!

Нямате лекар насреща си, а ГРОБАР НАЗНАЧЕН ПО ПОРЪЧКА НА ДИКТАТОРА НА ХУНТАТА!

Заглавието е на сайта afera.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече