Абсурдите в Булгаристан! Полицаи накараха пекар да върви пеш до Перник: Днес мерките са такива!

0

- Advertisement -

Шеф Петьо Станишков живее в София и работи в пекарна в село Кладница, Перник. Тази сутрин, както обичайно, тръгва за работа, но за да стигне трябва да премине през КПП-то на Горно Драгичево. Пекарят е бил возен от шофьор, като двамата са били там в 5.45 часа.

Полицията обаче отказва да пусне неговия шофьор да премине през КПП-то, тъй като според органите на реда не е било основателна причина, че го вози на работа.

Шеф Станишков и шофьорът му разполагали с необходимите декларации, доказващи трудова дейност.

И двамата останали неприятно изненадани защо след като миналия ден са успели да преминат безпроблемно, днес полицията отказва да ги пусне.

- Advertisement -

Те попитали защо не пускат шофьора да премине, след като преди това четири дни е пътувал, включително откакто има нови правила, а полицаите му отговорили, че

мерките са такива и го посъветвали да стигне до работата си пеша.

Шеф Станишков недоумява защо правилата се променят в движение. И все пак той преминава през пункта и тръгва пеша към пернишкото село. По път е пресрещнат от управителката на фирмата, която го закарала до обекта. 

Елизабет Ланге е собственик на пекарната. Тя обясни пред „Топ новини”, че е изненадана от казуса и от непрекъснато изменящите се правила.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече