Тръмп избухна: Ще разкрием цялата истина за разпространението на COVID-19

0

- Advertisement -

Доналд Тръмп вече лансира хипотези, че вирусът не е случайно мутирал щам.

Доналд Тръмп се закани да разкрие цялата истина за разпространението на коронавируса от Китай. Президентът на Америка в момента преживява ужасяващ апокалиптичен кошмар. Страната му е обхваната от пандемията и жертвите там са изключително много на брой. И вече гонят близо 1 милион души.

Самият Тръмп е бесен, че икономическата стабилност, която успя да постигне за три години, в момента се унищожава. Президентът също така среща жесток отпор от страна на губернаторите демократи по повод отварянето на страната и възобновяване на икономическия живот.

Той обаче се оказа повлиян и от различни конспиративни теории. Факт, който ясно се вижда от последните му изявления.

„Случват се много странни неща. Много разследвания са в ход, а ние имаме намерение да открием произхода на вируса. Всичко, което мога да кажа, е, че няма разлика откъде е дошъл вируса

- Advertisement -

и в каква форма, той идва от Китай. И сега цели 184 страни страдат заради него“, заяви президентът на САЩ, съобщава информационна агенция „Спутник“.

Той заяви, че няма да се спре пред нищо, за да разкрие произхода на вируса. И без значение дали идва от животно или от лаборатория в Ухан, тайната ще бъде разкрита.

Тръмп вече неведнъж отправи завоалирани обвинения към Китай и дори спря финансирането на СЗО, като заяви, че са под влияние на Китай. И че търпят натиск от страна на Пекин относно мерките и информацията за пандемията.

По-рано държавният секретар на САЩ Майк Помпео също призова Китай да даде повече яснота във връзка с произхода на пандемията от коронавирус. И отказа да потвърди или отхвърли твърденията на американските медии, че вирусът е изтекъл от лаборатория в Ухан.

Подобни спекулации са опасни по няколко причини, но основната е вероятен военен конфликт. Тръмп от доста време е в студена война с Китай и „разкриването“ на подобна хипотеза може да има неочаквани последствия, засягащи целия свят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече