Режисьор твърди: Кадрите от катастрофата с Милен Цветков са манипулирани (ВИДЕО)

0

- Advertisement -

Телевизионният водещ Милен Цветков загина в ужасна катастрофа на Великден.

Вчера станаха публични и кадри от жестокия инцидент. На тях се вижда как джипът на младия шофьор буквално помита колата на Милен Цветков, който чака на червен светофар. Шестима пешеходци са извадили късмет.

Според режисьора Георги Врабчев обаче кадрите от катастрофата са манипулирани. „Някой се опита и много умело успя да манипулира всички ни“, заявява той.

- Advertisement -

Режисьорът преглежда видеоклиповете кадър по кадър и пита: „Защо пешеходците се движат толкова бавно и хората се обръщат доста мудно след сблъсъка?“. Проверява скоростта на възпроизвеждане на видеото през монтажна програма и сравнява тайм кодовете. Оказва се, че реалната продължителност на отрязък от 15 секунди е 32 секунди.

„Виждаме видео с доста лошо качество за 2020 година. Чуваме атмосферен звук, който допълва картината. Така ни се струва, че всичко се движи нормално“, коментира режисьорът. По думите му обаче виждаме ситуацията два пъти по-бавно, отколкото реално се е случила.

„Дали някой се опита да ни манипулира- можете да прецените и сами. Дали ще оставим да го стори- зависи от вас“, заявява Георги Врабчев в заключение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече