Божков готвел Лилана за Мис България! Защо обаче Тоца отнесла короната?

0

- Advertisement -

За тесните връзки в бизнеса между милиардера-беглец Васил Божков и арестуваната в неделя за злоупотреба с еврофондове певица ЛиЛана се шушука от десетилетие, макар двамата да са се появявали публично заедно едва веднъж. Блондинката само леко намекваше, че има мъж до себе си, „от когото е научила много“, но няма време за сериозна връзка.

Lupa.bg съобщава, че преди да я превърне в крупна бизнесдама, Божков е имал съвсем други планове за ЛиЛана – да я направи „Мис България“.

Става въпрос за конкурса през 2009-а година, когато, според източник на Lupa.bg, всичко било подготвено Лили Деянова да се окичи с титлата за най-красива българка. Пробни снимки, портфолио на модел, а и работа на „тихия фронт“ с журито 6 месеца преди конкурса – ЛиЛана вече се виждала с короната. Тогава на преден план обаче излязъл татко й Христо Деянов.

- Advertisement -

Култовият телевизионен доктор по всичко направо превъртял, като научил какво кариерно развитие се предвижда за щерка му. Деянов, който е специалист по здравословно хранене и сърдечна профилактика, отдавна подозирал, че щерка му е на прага на анорексията и се уплашил, че моделството ще я прати в гроба.

„Лили има орторексия – храни се твърде малко и избирателно. От тук до анорексията крачката е минимална. Виждал съм здрави, прави момичета да умират в страшни мъки от тази ужасна болест. Дъщеря ми ще стане миска само през трупа ми“, скръцнал със зъби Христо.

Иначе доста независимата Лили послушала баща си и се оттеглила от участие в надпреварата. А имала голямо желание да блесне на сцената, тъй като смятала, че с интелекта и владеенето на чужди езици ще тури в джоба си всички конкурентки. Както всички добре си спомняме, във въпросното издание на „Мис България“ с титлата изненадващо се окичи перничанката Антония Петрова. Тя и до днес е наричана Мис Крокодил заради специфичните си лицеви черти, които така и нямаше да видим, ако ЛиЛана беше заела нейното място, съобщава още Lupa.bg. Копирано от standartnews.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече