Адвокат Елена Гунчева взриви България: Управлява ни психопат!

0

- Advertisement -

Не може и не трябва да допускаме тринадесетвековна държава да бъде играчка на това същество, бясна е юристката от Пловдив

Известният борец за граждански права адвокат Елена Гунчева пусна убийствен коментар относно ситуацията с коронавируса  у нас и неадекватните действия на управляващите.

Според юриста от Пловдив премиерът Бойко Борисов е психопат!

Ето пълния текст без редакторска намеса:

Никакъв Стокхолмски синдром не може да оправдае страхът и нежеланието ни да се разделим с ритници с мъчителя си. Нима никой от нас не осъзнава, че ни управлява един престъпник, който отдавна е преминал границите на нормалността и упражнява психопатията си върху българския народ? Нима има държава, като включвам централно африканските и Северна Корея, в които министър-председателят да обижда гражданите на тулупи рано сутрин от телевизора? Дори другарят Ким не и си позволил да заявява, че Той е направил всичко, Той се трудил, а тулупите и безделниците /тоест народа/ си спи до обяд!

- Advertisement -

Истината вече трябва да е ясна дори на гербавите поклонници – нас ни управлява един психопат. И много правилно д-р Гълъбова в един свой пост беше отбелязала, че управляващите не са за психиатрите, а за затвора, защото психопатията е личностното отклонение, което не позволява на психопата да се вписва в обществото, той направо го отрича. Социопат и психопат – това е човекът, който навика българският народ тази сутрин! А ние му позволяваме!

Не може и не трябва да допускаме тринадесетвековна държава да бъде играчка на това същество. Което ни срами пред цял свят. Той е удобен на господарите си, защото слуша и им позволява да използват България за мръсните си цели. Но е срамен вече дори и за тях. Защото няма логично, разумно и човешко отношение как се търпи подобно срамно поведение и то към собствения си народ.

Тук няма да се спирам върху интелигентността на премиера – там е тотал щета, но това е по рождение, гарга лебед не става, както и да се напъва. Той е съвършеният илитерат. Но елементарното съобразяване с отговорността и задълженията на поста на министър-председател, елементарното възпитание всеки път като излезеш пред микрофоните да не обиждаш гражданите, от които крадеш и които те издържат, е прекалено и повече няма да търпим това.

На тази срамна история трябва да сложим край. Защото не сме тулупи и безделници, не сме кучетата на Борисов. Ние сме българи и този срамен и престъпен психопат трябва да го изметем от властта! Не ви ли е срам, че го търпим?!?

Елена Гунчева

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече