Вирусна пропаганда: Заразените в Доспат ли са втората вълна на К-19, или само 15-те болни?

0

- Advertisement -


Когато 83 ТЕСТА, а на човек обикновено се правят по 2 или 3, 2/3 от които в изолиран цех в Доспат , се представят за втора вълна на коронавируса, при положение, че в интензивните отделения има едва 15 души С К19, което е 0,7% от капацитета от над 2300 легла, това е пропаганда. Души, а не теста. Не може някой да нарича себе си журналист и да не прави разликата. Още повече, у нас се използват тестове, които са с не особено голяма достоверност. Питайте за истината кметовете – в Кюстендил например, докато се говореше какво страшно огнище е открито, се оказа, че оказалите се положителни след първите по 2 теста, на следващите 2 се оказаха отрицателни. И досега даже не кашлят. 32 теста на 8 души. Не 32 души, както ги пишат медиите.

- Advertisement -


Когато втори министър се карантинира за К19, след като се е забъркал в чутовен скандал, това също е пропаганда. Напомняме – преди 2 месеца излезе икономическият Емил Караниколов, след като се разбра, че 75% от „медицинските материали” от ОАЕ всъщност са фурми – падаха се по 2 кг на човек, от бебе до баба, но никой не се е похвалил да ги е опитавал. Сега карантинирана е министърът на земеделието Танева, след като обяви, че ще мамим Европа, защото иначе няма да усвоим парите от фондовете за земеделие. Извадено било от контекста, но го казва няколко пъти самата госпожа по сходен начин на официално заседание, записа от което не оспорва като напълно автентичен. При всички заклинания колко успешен министър е, трагичното усвояване на селските европрограми, което всички разбрахме как се прави, та поне да излиза някакво, доказва с документи за какво всъщност иде реч.  


Само подсещам, че освен огромни проблеми с разкрития за корупция и неадекватност през последните дни, наближава и 15 юни, когато е краят на „извънредната обстановка”, последвала 2-месечното извънредно положение. Кой ли иска да я продължи? Защо ли?…  
Вирусната пропаганда е ТЕЖКА КАРМА, а периодът е такъв, че от 21 юни започва време за разплата: кармична разплата. Което закъснее, идва точно навреме!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече