„Възраждане” пред разпад, стожер напусна партията, омерзен от лидера й Костадин Костадинов – Костя Копейкин

0

- Advertisement -

Представителят на ПП „Възраждане“ в Бургас Владимир Павлов напуска партията, силно омерзен от лидера й Костадин Костадинов, познат повече като Костя Копейкин. Според него той готвел паралелна структура в черноморския град, но не разкри какво е довело до разрива с досегашния му партиен началник.

Павлов се обяви за лице на „Възраждане“ и като водач на листата влезе в общинския съвет с още един съпартиец. След подаване на оставка двамата щели да бъдат независими.

Според изявлението му в социалните мрежи основният мотив за напускане на „Възраждане“ бил морален и свързан с личността на лидера й Костадин Костадинов.

Ето какво написа Павлов във фейсбук:

- Advertisement -

„Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта, носещ прекрасното име „Възраждане“. Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него.

Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи, зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки. И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.

Не си познал, Костадине!“, е написал Павлов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече