Слави Трифонов разкости Бойко: Аз съм му враг? Как да бутна диктатора?!

0

- Advertisement -

Слави Трифонов отвърна подобаващо на твърдението на Бойко Борисов, че шоуменът-политик е сред враговете му, които го маскарят с компромати. Премиерът вчера се оправда с НСО, Слави, БСП и цяла куп врагове за уличаващите снимки с евробанкноти и кюлчета злато в спалнята му.

Лидерът на „Има такъв народ” пусна емоционален отговор на премиерската атака на стената си във фейсбук.

Вижте какво написа Слави Трифонов:

Вчера, по повод на снимки, изтекли в интернет, министър-председателят Бойко Борисов даде нещо като пресконференция, брифинг, споделяне, оплакване, тъжна констатация, разстроен вопъл и гузно оправдание.

- Advertisement -

Tа, на тази така наречена “пресконференция“ министър-председателят ме посочи като враг, който иска да разруши неговото управление. Виж ти, това го казва човекът, на чието подчинение са МВР, ДАНС, армията, службите и почти всички медии. Че как мога аз и по какъв начин да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?

А всъщност истината каква е? Скандал след скандал, корупция, България на 111-o място по свобода на словото, използване на Ковид-19, за да се плашат хората и да се заздравяват позициите на властта, скандални записи, в които председателят на Парламента е обруган, скандални снимки, на „които Баце спинка“, а до главата му пистолет и пари във шкафчето…

Е, какво общо имаме ние с всичко това? Ние с вас сме зрители и за съжаление – потърпевши. Ние, като граждани, трябва да живеем в свободна, правова, уредена, законна европейска държава, каквато България под това управление видимо не е!

Така, че кой е виновен за това състояние и кой трябва да си ходи? Мисля, че отговорът е ясен на всички.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече