Политическият хамелеон Деница Сачева яко плюе Борисов и ГЕРБ: 20 години те се занимават с рекет и покровителство на сенчестия бизнес! (ВИДЕО)

0

- Advertisement -

От няколко дни в мрежата се върти стар запис, в който сегашната социална министърка Деница Сачева, здраво плюе Бойко Борисов и ГЕРБ. Вижте какво е мислила  Деница Сачева за ГЕРБ и гербаджийското управление, преди обаче да се бухне във властта:

„България стана полицейска държава, но това със сигурност не я направи по-сигурна. Неведнъж съм казвала, че когато някой се занимава, когато някой идва от силовите структури, ние от него не може да очакваме нещо друго, освен силов ред. Няма друга опция, защото просто такъв е начинът на мислене на тези хора. Съвсем естествено, те няма как да мислят по начина, по който мислите вие. Биографията на човека, който подкрепяте вие определя вашето бъдеще.

Ако в случая с хората, за които говорим от политическа партия ГЕРБ, няма как в продължение на 20 години те да се занимавали с рекет, част от тях.

Няма как те да се занимавали с покровителство на едни ли други сенчести бизнеси и изведнъж внезапно, когато са станали на 40-45 години, да са станали човеколюбци. В крайна сметка независимо дали говорите за капините, за малините, за здравеопазването или за друго нещата в крайна сметка нагоре по веригата стигат до един общ център.

В крайна сметка България страда заради 100 500 души, които стоят на върха на централизираната пирамида на мафията. В крайна сметка една държава, която не може да се справи с такива хора, не е държава.

За мен партия ГЕРБ не е дясна партия и има много доказателства, които могат да се видят веднага. За всички е ясно, че средата е убийствена.

- Advertisement -

Тази тенденция е в големите градове, усеща се и в София и започна да става застрашителна.Имам личен опит с голяма част от проблемите, които съпътстват ежедневието на хората. Първо като човек, който има компания и прави частен бизнес. На гърба си изпитвам проблеми и трудности със законодателството, с данъчните проверки, с репресиите.

Движението на парите е най-важното, за да има благосъстояние.

В момента движението на парите върви само в кръгове или политически или между монополи и олигарси. Когато глупави хора правят договорки надолу по веригата страдат стотици хиляди хора естествено нещата ще са такива. Как другите нации са отишли и са се защитили с по-качествени политици, а ние не сме.”, казва Деница Сачева.

Какво каза още тя, вижте във видеото:

Политически метаморфози – Сачева

Днес минава почти четвърт век от онова време, а животът в България мирише на ранните 80 години на 20 век.Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си – точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега.Един човек ми каза “Аз от 2011 г. работя ревизии. Каквото произведа, идват и ми го вземат. След всяка ревизия, идва нова. Не мога да изхарча за семейството си нищо, което изкарам – всичко отива в мафията”.Така наречената подкрепа за ГЕРБ се основава на страх от репресии. В кабинета на един човек имаше снимка на ББ, а той ми казва “Ще ви помагам с всичко, с което мога”. “А защо е тази снимка на бюрото ти?”, попитах аз. “За камуфлаж, да ме оставят на мира”, каза ми той. Ще повярвате ли, че само преди 5 – 6 години сегашният министър в правителството на ГЕРБ е говорила така? Колко ли бързо ще се върне към старите си позиции, ако ГЕРБ вече не е на власт или ако над управлението се струпат по-буреносни облаци? Това е само един от примерите на хората, които ни управляват и които в годините променят коренно политическите си позиции. Въпросът е каква е мотивацията им за това? Какво доверие може да се има на такива хора? С какви принципи и с какво достойнство вземат решения, които влияят на хиляди българи? Къде е границата им? Или докато са на държавната хранилка са готови да преглътнат всичко, дори и скандални записи на премиера, в които ги обижда без са замисли.Не забравяйте да последвате страницата ни и да харесате това видео. Споделете го, за да достигне до повече хора!http://izbori2013.dsb.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8/2183/

Публикувахте от Non-mainstream news about Bulgaria в Понеделник, 15 юни 2020 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече