КОШМАРЪТ: България пак „под ключ” от 14 юли?

0

- Advertisement -

България може отново да бъзе затворена „под ключ” от 14 юли. Грозната новина идва от неназован високопоставен източник от медицинските среди, цитиран в социалните мрежи от Маргарита Колева.

Ето какво пише изнервената българка:

„Кой където ще пътува, да пътува до 13 юли. Обмисляли много сериозно пак да се затварят градовете от 14-и. Има още много пари за усвояване и много високо място в медицинските среди ми дадоха тази информация”.

Това ми казаха хора, на които бизнесът им е тотално унищожен и от 3 месеца са без лев приход. Ще си задържа това, дето ми иде отвътре, защото нито е духовно, нито е смирено, нито е възпитано даже. Не знам дали това е вярно и не мога да прогнозирам докъде ще стигне алчността и машинациите.

- Advertisement -

Отдавна стана ясно, че планът е „мерки до пролетта на 2021 поне, желателно до есента с кратки, редуващи се периоди на отпускане на напрежението.”

Дали наистина ще имат наглостта да направят това – ще разберем. Все пак има още половин месец да помпят статистиките и да откриват нови бройки на „оле, ужас, ще се мре”.

А вие/ние.. всеки да си прави сметката в какво вярва и какво поведение предприема”, завършва постът на гневната българка.

Прегледана: 53727

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече