КОШМАРЪТ: България пак „под ключ” от 14 юли?

0

- Advertisement -

България може отново да бъзе затворена „под ключ” от 14 юли. Грозната новина идва от неназован високопоставен източник от медицинските среди, цитиран в социалните мрежи от Маргарита Колева.

Ето какво пише изнервената българка:

„Кой където ще пътува, да пътува до 13 юли. Обмисляли много сериозно пак да се затварят градовете от 14-и. Има още много пари за усвояване и много високо място в медицинските среди ми дадоха тази информация”.

Това ми казаха хора, на които бизнесът им е тотално унищожен и от 3 месеца са без лев приход. Ще си задържа това, дето ми иде отвътре, защото нито е духовно, нито е смирено, нито е възпитано даже. Не знам дали това е вярно и не мога да прогнозирам докъде ще стигне алчността и машинациите.

- Advertisement -

Отдавна стана ясно, че планът е „мерки до пролетта на 2021 поне, желателно до есента с кратки, редуващи се периоди на отпускане на напрежението.”

Дали наистина ще имат наглостта да направят това – ще разберем. Все пак има още половин месец да помпят статистиките и да откриват нови бройки на „оле, ужас, ще се мре”.

А вие/ние.. всеки да си прави сметката в какво вярва и какво поведение предприема”, завършва постът на гневната българка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече