ПРИВИЗ: Румен Радев да отнеме гражданството на гарда от НСО, поругал националния флаг (ВИДЕО)

0

- Advertisement -

Офицерът от НСО Николай Марков, изгонен от службата по времето на президента Георги Първанов заради опитите му да осветли безобразията в националната служба за охрана, призова Румен Радев да отнеме българското гражданство на пазвантина на Ахмед Доган, захвърлил националния трикольор като боклук при акцията на Христо Иванов в сарая на почетния лидер на ДПС.

Това е охранителят, подиграл се с националната светиня

Ето пълния текст на призива, публикуваме без редакторска намеса:

Призовавам президента на България Румен Радев да стартира процедурата за отнемане на българското гражданство на офицера от НСО, който поруга и се гаври с българското знаме.

- Advertisement -

Под това знаме са издъхнали след положена клетва милиони мъжки сърца, в защита на отечеството ни. Наши бащи. Трябва да сложим край на посегателствата срещу държавността и възможността да се прекрачват важни граници от когото и да било. Да се отнемат офицерските звания и да се изправят пред военен съд всички длъжностни лица замесени в случая, включително на техните началници.

Господин президент Радев, аз изпълних своя военен дълг и не отстъпих и крачка от истината, независимо от цената която платих през годините. Истината е вече пред очите на всички! Предполагам се избистря и за Вас. Ваш ред е да проявите държавническо мъжество и да върнете по категоричен начин на гражданите поруганата национална чест и достойнство. България е на всички и над всеки!

Н. Марков

Как се отнасяме със знамето?

Един интересен детайл от днешния сблъсък край т.нар "Летен Сарай" – един от охранителите се отнася крайно неуважително с трибагреника, донесен от Христо Иванов като демонстрация, че недостъпният плаж все пак е държавна собственост. Вижте каква е позицията на НСО по случая тук: https://bit.ly/2Dfvu2p

Публикувахте от bTV Новините в Вторник, 7 юли 2020 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече