И ГЕРБ-Бургас започва да се разпада?

0

- Advertisement -

Провокиран от вчерашните събития председателят на синдикалната организация в Дирекция „Национален строителен контрол” – Бургас Любомир Йорданов реши да прекратя членството си в ПП ГЕРБ

Поредната регионална организация на ГЕРБ дава признаци, че се разпада. След като десетки членове от Видин и Плевен напуснаха партията, и активисти от Бургас ззапочнаха да хвърлят партийни книжки.

Председателят на синдикалната организация в Дирекция „Национален строителен контрол” – Бургас Любомир Йорданов призова за проверка на летните сараи на Ахмед Доган и строежа на Алепу и публично обяви, че напуска ГЕРБ.

- Advertisement -

„Чувствам се подведен и засрамен за безумието около строежа на Алепу„, коментира Йорданов.

Провокиран от вчерашните събития, а и не само от тях, реших да прекратя членството си в ПП ГЕРБ. За мен, някъде във времето, идеята се изгуби. Дори когато днес отидох в офиса не срещнах познати лица. Там има хора, които са спечелили моето уважение, а някои от тях мога да нарека и мои приятели. Случилото се вчера обаче беше нещо, което не съм вярвал, че може да се случи, но явно съм грешил“, пише той във фейсбук профила си.

„Аз вярвам и ще вярвам във всички български институции, в техния професионализъм и експертно мнение. Вярвам, че и черните овце ще излязат. Затова призовавам арх. Иван Несторов и инж. Милен Ненчев да извършат проверка на въпросните сараи. Но ако отново не се допуснат служители на ДНСК на място им предлагам да извършат проверка по документи. Нека да проверят има ли валидно разрешение за строеж издадено от Община Бургас и какви актове по строителството има за строежа, да видят дали е въведен в експлоатация и ако е така да се покаже пред обществото.

Неслучайно посочих точно началник ДНСК и началник РДНСК Бургас, тъй като те са от квотата на Обединени патриоти. Предполагам, че инж. Милен Ненчев ще бъде мотивиран като регионален координатор на ПП НФСБ. Някак си се надявам, че тази проверка няма да протече по същия или по подобен начин като проверката на подпорната стена в Алепу –да се извършват фиктивни проверки три месеца и да се говорят небивалици след като знаят, че самите те са го въвели в експлоатация и да премълчават това“, пише още Любомир Йорданов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече