Ексклузивно в Govoriotkrito.bg: Доживяхме и гей за министър! Любовникът на Карамазов оглави МЗ, след като разбрал, че няма да стане шеф на МУ в нагласен конкурс

1

- Advertisement -

Вълна от гняв заля социалните мрежи, след като стана ясно, че директорът на УМБАЛ „Александровска” и хирург проф. Костадин Ангелов е новият здравен министър.

Ангелов оглавява „Александровска“ цели три мандата и мечтата му била да се отърве от бремето и отговорностите на тежката административна работа. Затова подава документи за участие в конкурса за ректор на Медицински университет София. Постът е изключително престижен и желан, поради високия бюджетът на университета (по-голям от този на някои болници), а също и възможностите, които предлага за участие в различни консултативни и изпълнителни органи към здравното министерство.

Вотът ще се проведе на 28 юли, но преди няколко дни проф. Костадин Ангелов разбира, че той вече е нагласен в полза на акад. Лъчезар Трайков, невролог, ръководител на Клиниката по неврология в „Александровска“.

- Advertisement -

Така амбициозният Ангелов се съгласява да стане бушон, макар и за няколко месеца, ако кабинетът на Борисов издържи на натиска от протестите до март 2021г. и да оглави Министерството на здравеопазването.

Проф. Костадин Ангелов се прочу с любовната си афера с актьора Владо Карамазаов, припомнят потребители в интерне. Артистичният и романтичен доктор, който в момента е на най-високото стъпало в болничната йерархия, тръгнал от най-ниското ниво. Според мълвата, която циркулираше около хомо връзката  в медицинските среди, амбициозният медик имал всички шансове да се издигне до поста здравен министър или поне зам.-министър. Нещо, което с днешна дата се сбъдва на 100%.

Подобно на много популярни меки китки Ангелов се опита да замаже положението и набързо се ожени, а през миналия октомври му се роди и дете.

1 Коментар
  1. Велизар казва

    Няма лошо,че е гей!Важното е да е кадърен лекар.В тези среди има доста гейове,които са професионалисти.Такъв е доктор Георги Петрешковски от център Кортекс.Такива хора са амбициозни и с цената на всичко постигат целите си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече