Натирената от партията на Слави: Нямаше как да откажа на Борисов, не съжалявам, че се качих в джипа

0

- Advertisement -

Да, вече не съм областен координатор на „Има такъв народ“. Да, свързано е с посещението на премиера Бойко Борисов в Северозападна България. Това заяви пред „Конкурент“ Росица Кирова. Както БЛИЦ съобщи, днес лидерът на „Има такъв народ“ я заличи като местен представител на партията, след като тя се качи в джипа на премиера Бойко Борисов и седна на кафе с него. На мястото на Кирова застава Светла Стойкова, която, по думите й, е „доблестен млад човек“.

- Advertisement -

„Нямаше как да откажа тази среща, защото през последните 5 месеца аз и хората от „Единни за промяна“ свършихме доста, за да стартира проекта. Ние работихме заедно с областния управител Момчил Станков, бяхме на срещи в МРРБ и АПИ, съдействахме да тръгне ремонтът“, коментира Кирова. Борисов пак подкара джипа и обяви голям успех в Северозапада

Тя не се чувства жертва на обстоятелствата и не съжалява, че се е качила в джипката на Борисов. „Достоен човек съм и не смятам, че трябваше да откажа тази среща. Хората във Видин знаят, че хвърлихме доста усилия, за да се случи този проект. Ние провокирахме правителството да отдели пари и да започне рехабилитацията. Щеше да е несериозно да помисля за политическите си амбиции, за да угодя на партията. Аз обичам Видин и оставам вярна на себе си“, добави Кирова. На шега напористата дама каза, че не е облякла бяла риза – „като за разстрел“ при срещата си с Борисов, а е била в черно-бяла рокля, каквито са цветовете на живота ни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече