Александрина Пендачанска: Ние сме народът в превзета държава! ОСТАВКА!

0

- Advertisement -

Изтъкнатата българска оперна певица  Александрина Пендачанска изрази публично възмущението си от действащата в страната бюрократична система. В пост в личния си профил във Фейсбук оперната прима разказва за сагата си в КАТ при подновяване на лични документи.

Ето и нейният разказ:

3 часа чакане в КАТ за подновяване на книжка и получаване на златен талон – нямам нарушения в последните 10 год. Има 122 номера преди мен. Номерът ми “излиза” в 16.53ч. Успявам да платя таксата. Не ме регистрират в системата, защото не съм видяла и попълнила в вдин от многото документи номера на личната ми карта. Затварят гишетата и казват да се върна в сряда, когато, според тях, трябва да премина през всичкото това отнаво.

- Advertisement -

Снимка: Фейсбук

А според мен – ОСТАВКА! ОСТАВКА ВЕДНАГА! Това е нефункционираща държава, в която, ако беше управлявана с акъл, а не с рекети, щеше да има ред, според който на ден минават определен брой номера, които могат да се обслужат, а другите не си губят времето и не чакат.

Но мисълта, която истински ме вбесява, е, че ако бях Пеевски, щяха да ми донесат подновената книжка на крака в някой сарай! Но аз не съм Пеевски, аз съм само Александрина! Ние не сме Пеевски! Ние сме само Народът! Народът, в демократичните общества, е Суверен!За жалост сме Суверен на една превзета държава! ОСТАВКА ВЕДНАГА!, призавава  Александрина Пендачанска чрез социалната мрежа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече