Гавра: С това нещо, за 4,50 лв., хранят децата в училище

0

- Advertisement -

Подигравка и гавра. Така родители, ученици и директор в столично училище определиха храната, с която трябва да обядват малчуганите в стола. Тази година основното 126-о в ж.к. „Стрелбище“ е сключило договор за кетъринг с дългогодишен играч на пазара.

Оказва се обаче, че още от първия учебен ден проблемите за настоятелството и директора започват, първо с неотваряне на училищната менза. Днес капакът е сложен с обяд за сумата от 4,50 лева, срещу която малчуганите получават 1 пръст храна, оплакват се в социалните мрежи родители, потресени от наглостта на фирмата-доставчик.

- Advertisement -

Директорът Росен Димитров коментира: „Бих искал да да уведомя всички родители, че не сме избирали фирмата за стола на училището! От два дена водим война с тях, относно „храната“, която дават на децата! За мен, като директор и родител, е пълна подигравка с всички нас – деца, родители и учители! Уведомил съм заместник – кмета на район Триадица за положението! Утре ще дойде на място в училище! Моето мнение е, че въпросната фирма няма място в нашето училище! Извинявам се на всички за причиненото неудобство! Винаги сме поставяли децата на първо място!“. 

Фирмата-доставчик е „Лори – С. СИМЕОНОВА“ ЕТ, която според справката на Lupa.bg от години се занимава с храненето на ученици по различни схеми. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече