Домусчиев е обслужващ властта персонал и дискредитира всички членове на КРИБ!

0

- Advertisement -

Ченгетата превзеха организацията с помощта на „десни“ бизнесмени, и отвориха вратите и за олигархичния бизнес. В този смисъл тя днес е организация на българската олигархия.

Случващото се в КРИБ е класически признак за мутризация на бизнеса. Домусчиев дискредитира всички членове на тази организация споведението си.

Първо, КРИБ, в текущия си вид, няма нищо общо с БИБА, от която тя бе създадена. Железен принцип на всяка бизнес организация е нейната независимост, която предполага задължителна дистанция от властта и близост до членовете.

Ченгетата превзеха организацията с помощта на „десни“ бизнесмени, и отвориха вратите и за олигархичния бизнес. В този смисъл тя днес е организация на българската олигархия.

Второ, Домусчиев не е никакъв, че да гони когото и да било и да внушава с думите си виновност преди да се произнесъл съда.

- Advertisement -

Именно тук е провалът в неговата оценка – до произнасяне на съда КРИБ трябва да защитава своите членове, а не да дублира прокуратурата. Тези му думи издават не само нисък интелект, партизанщина, но поставят всички членове на КРИБ в положението на съучастници или по-скоро подгряващ хор на моноголизиращото подобие на Борисов на върха на тази организация. В Устава на КРИБ никъде няма записано, че решенията се вземат еднолично от председателя и. Но зад позициите на Домусчиев не стоят решение на управителните органи. Нито КРИБ е храм, нито Домусчиев е свещенослужител, прави се на оракул, но е по-скоро обслужващ властта персонал.

КРИБ отдавна не представлява организациите, свързани с чуждестранния бизнес, които се фокусираха върху своите камари. Не представлява и малкия и среден бизнес, защото неговите интереси не са „приоритетни“.


Превърна се в присъдружна на властта организация. Сигурен съм че Бобокови няма да бъдат последните да я напуснат. Колко по-лесно е да напусне председателя, нали, вместо да се затрива цяла организация?

КРИБ на олигархията. Това казва всичко.

Илиян Василев, Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече