Домусчиев е обслужващ властта персонал и дискредитира всички членове на КРИБ!

0

- Advertisement -

Ченгетата превзеха организацията с помощта на „десни“ бизнесмени, и отвориха вратите и за олигархичния бизнес. В този смисъл тя днес е организация на българската олигархия.

Случващото се в КРИБ е класически признак за мутризация на бизнеса. Домусчиев дискредитира всички членове на тази организация споведението си.

Първо, КРИБ, в текущия си вид, няма нищо общо с БИБА, от която тя бе създадена. Железен принцип на всяка бизнес организация е нейната независимост, която предполага задължителна дистанция от властта и близост до членовете.

Ченгетата превзеха организацията с помощта на „десни“ бизнесмени, и отвориха вратите и за олигархичния бизнес. В този смисъл тя днес е организация на българската олигархия.

Второ, Домусчиев не е никакъв, че да гони когото и да било и да внушава с думите си виновност преди да се произнесъл съда.

- Advertisement -

Именно тук е провалът в неговата оценка – до произнасяне на съда КРИБ трябва да защитава своите членове, а не да дублира прокуратурата. Тези му думи издават не само нисък интелект, партизанщина, но поставят всички членове на КРИБ в положението на съучастници или по-скоро подгряващ хор на моноголизиращото подобие на Борисов на върха на тази организация. В Устава на КРИБ никъде няма записано, че решенията се вземат еднолично от председателя и. Но зад позициите на Домусчиев не стоят решение на управителните органи. Нито КРИБ е храм, нито Домусчиев е свещенослужител, прави се на оракул, но е по-скоро обслужващ властта персонал.

КРИБ отдавна не представлява организациите, свързани с чуждестранния бизнес, които се фокусираха върху своите камари. Не представлява и малкия и среден бизнес, защото неговите интереси не са „приоритетни“.


Превърна се в присъдружна на властта организация. Сигурен съм че Бобокови няма да бъдат последните да я напуснат. Колко по-лесно е да напусне председателя, нали, вместо да се затрива цяла организация?

КРИБ на олигархията. Това казва всичко.

Илиян Василев, Фейсбук

Прегледана: 35301

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече