Сидеров се оплака от „тежка полицейска репресия“

0

- Advertisement -

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се оплака от тежка репресия от страна на органите на реда заради това, че се наложи повторно да му натрият пръстите за отпечатък по производството за нарушаване на карантината.

Втори път да се вземат отпечатъци от един и същи човек наистина не мога да го приема другояче освен като репресия. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по повод повторното си явяване в СДВР за снемане на отпечатъци, след като това вече беше направено само преди два дни.

Аз вече веднъж дадох отпечатъци, снимка като много опасен престъпник, регистрираха ме и тогава не дадох гласност, защото не смятах, че трябва да занимавам обществото със себе си, ожали се Сидеров.

По негови думи явно вече има двоен и дори троен стандарт. Той напомни, че когато Цветан Цветанов е бил обвиняем, не са му взимали отпечатъци.

- Advertisement -

Лидерът на „Атака“ изрази предположение, че този троен стандарт се прилага специално към него, защото води публицистично предаване, в което често се чуват критични анализи за властта.

Ако това е причината, много е зле за властта, защото означава, че пристъпва към репресия винаги, когато не е сигурна в себе си, отбеляза Сидеров. По негови думи неслучайно хората протестират и искат промяна на този тип управление. Сигурен съм, че то ще се случи съвсем скоро, заяви атакистът.

В заключение той хумористично отбеляза, че трябва да влиза в СДВР, за да не го обявят отново за общодържавно издирване.

И този път Сидеров се яви в районното придружаван от членове на партията си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече