Кутев заби Гешев: Щом Борисов знае кой го е записвал, как вие не знаете?

0

- Advertisement -

„Вие обявихте, че разполагате с пълна справка за Барселонагейт, но ние не разполагаме с резултат! Колко месеца трябват на прокуратурата, за да кажете дали записите с Бойко Борисов са истински? Не знам кой и как го е разпитвал, но след като той знае кой го е записал и кой го е снимал гол в спалнята, как може месеци вие да не знаете?

Тези въпроси зададе на Иван Гешев депутатът от БСП Антон Кутев. Това стана по време на изслушването на главния прокурор в парламента.

    „Вие месеци наред не можете да разберете кой е записвал премиера на републиката. Ако с такъв темп разследвате кражбата на коли, убий ме, не знам как сте ги намалили. Според мен COVID-19 ги е намалил повече. Според мен вие не вършите работа. Вие доведохте до междуинституционални сблъсъци, обърна се към Гешев Антон Кутев.

- Advertisement -

Той припомни, че няколко часа по-рано Цвета Караянчева е казала, че и тя не знае дали записът е автентичен.

    „И милата г-жа Караянчева не знае премиерът нарекъл ли я е по определен начин или не“, коментира иронично Кутев.

„При Божков изглеждахте по-бързи, а да не говорим при братя Бобокови. Излязоха и чатовете им и разговори, преди да бъде повдигнато обвинение. Вие за това казвате, че няма никакъв проблем? Има здрава логика, която всеки гражданин вижда и всеки, който я види – излиза на площада и вика „оставка“, обяви още депутатът.

Кутев беше категоричен, че прокуратурата се бори само с част от престъпността. „Няма как да ни убедите, че се борите с престъпността. Но когато се прави със закъснение или избирателно, това е отказ от правосъдие“, добави депутатът от БСП.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече