Блатечки: Бойко се изживява като Стамболов, копира го

0

- Advertisement -

„Някои творци са силни, някои са безсилни. По време на изолацията забих тотално, изпаднах в депресия. Тотално спря киното и театъра за половин година, театърът не може да се гледа по телевизията.

„Не ми дреме, че ме наричат секссимвол, това е нелепо, но явно е необходимо за някои хора. В началните години това помага, после започва да пречи. Когато двама души се погледнат в очите, вече е ясно дали нещо може да се случи“, сподели той.   „Любовта не свършва, оказва се, че не е било любов. Когато решиш да се разделиш, можеш да нараниш много хора, не трябва да действаш егоистично. Дълго време търсих начина да се разделя безболезнено“, обясни той.

- Advertisement -

„След кризата не знам как сме с Диляна, да си 6 месеца нон-стоп с някой. Ако се стигне до изневяра, значи нещо не е наред между двамата. Децата ми са много обичани, много добре емоционално възпитани“, заяви Блатечки.    „Съдилището“ на Стефан Командарев и в „Бензин“ са ми най-плътните роли. Ролята на Буров не ми се стори недостатъчна, четох различни неща за него, противоречиви. В час и половина не може да се разкаже всичко за него, само една част“, смята актьорът   „Ако има филм за мен, ще се нарича

„Момчето от махалата“. Борисов се изживява като Стамболов, не като Буров. Имитира го в някакви неща. Не съм на площада, защото не виждам как Бойко Борисов ще си подаде оставката. България има нужда от млади и интелигентни хора“, каза още Асен Блатечки.   Той бе подканен от водещата да нарисува Бойко Борисов по снимка. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече