Джамбазки иска ров с крокодили да ни пази от мигранти

1

- Advertisement -

На страницата си във фейсбук евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки пусна гневен пост срещу кървавия атентат в Ница, при който млад мъж от тунизийски произход нахлу в църква във френския град и обезглави трима души.

Ето и целия пост на евродепутата:

- Advertisement -

„Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за личните имена. Никакви бради, молли, месчити и прочее. На когото не му изнася – чантата, шапката и откъдето е дошъл.  Истината тук е една. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата.

Крепост Европа. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за личните имена. Никакви бради, молли, месчити и прочее. На когото не му изнася – чантата, шапката и откъдето е дошъл. „Мога да напиша „Казахме ли Ви?“. Защото да, казахме и предупредихме. Тогава разни лошо гледащи разпенени активистки с пяна на уста ни обясняваха колко сме лоши. Колко сме тесногръди, ретроградни и нетолерантни. Колко сме тъмни балкански субекти. Може и да е така, но поне главите са на раменете ни, а не на тротоара в Ница“.

1 Коментар
  1. Петър казва

    Що не разположите кочини по цялата бразда със Турция. Ни един няма да мине!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече