Ген. Атанасов: На кюлчетата злато в чекмеджето на Борисов е изобразен той, подарявал ги на приближени

1

- Advertisement -

На златните кюлчета, заснети в чекмеджето на Бойко Борисов, е изобразен неговия портрет. Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов в студиото на Би Ти Ви. Той каза, че е научил това от добре информиран източник, който е получил такова кюлче.

Атанасов обясни, че златните кюлчета били част от лимитирана серия, която Борисов раздавал на приближените си. Съпредседателят на „Демократична България“ добави също, че е напълно сигурен в информацията, която му била споделена от човек, на който има доверие.

„Страхът, съчетан с невежество“ – така той отговори на въпроса дали само страхът ръководи премиера Борисов. „Тука ще цитирам една крилата мисъл, че това, което на практика се случва у нас, е „невежеството убива повече от пандемията“, добави той.

   Според Атанасов в основата на страха на Борисов стои опасението, че хората ще излязат на протести, ако се въведат по-строги мерки.

- Advertisement -

„Има голямо напрежение в обществото от тежкото недоверие, което има то към властта. И една клечка кибрит е достатъчна, за да избухне. Затова Борисов пипа с кадифени ръкавици. Внимава много“, посочи той.

„Тази криза е заплаха за националната сигурност според българското законодателство. Къде е парламентът? Къде е правителството? Къде са другите институции? Защо не свикат заседание на Консултативния съвет? Борисов се страхува, че му е много нисък рейтингът“, заяви още ген. Атанасов.

    Той коментира, че Борисов и Радев, въпреки че не се обичат, е трябвало да се разберат и да си партнират по отношение на кризата.

„Те не са избрани да се обичат. Това бездействие на нищо не прилича“, възмути се лидерът на ДСБ. Атанасов смята, че главно Борисов е виновен за това неразбирателство.

Междувременно той разкри, че Демократична България се готви за предстоящите избори. Не пожела да назове формациите, с които би се коалирала, настоявайки, че „рибата е в морето, за да слагаме тигана“. ДБ ще си партнира с всички извън статуквото, в това число и Слави Трифонов, обясни лаконично той.

1 Коментар
  1. Борисов казва

    Май ти се иска и на теб едно такова кюлче, а? Интригант.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече