Защо Гешев спи след разследването, което уличи „ХелпКарма“ в кражби за милиони от болните? Докога ще крадете? Не се ли наядохте, бездушници?

0

- Advertisement -

Автор: Мартин Ненов, Фейсбук

Аз съм с COVID-19! Хора, ситуацията в нашата държава е КАТАСТРОФА! Гледам 120 минути по bTV. Не мога да спра мислите си. Вие, НЕуважаеми управляващи, СТЕ ЗА ЗАТВОР! Ако има Белене – за там сте, ако сте жена в управлението – то сте за комплекс ‘Слънчев бряг’, но не този на морето, а този в Ловеч. Вие сте обладани от чувството за безнаказаност, за надзаконие, за богопомазани. Крадохте толкова много от тази толкова малка държава, че не знам не се ли нахранихте, не напълнихте ли стомасите – вашите и на децата и всичките ви роднини? Как не ви е срам бе, бездушници жалки? Взимате МИЛИАРДИ от Европа – заеми/помощи/проекти и т.н., а ‘давате’ уж на хората – Милиони. Да, може би за по-простите, им се струва еднакво, НО НЕ Е!

Жалки човекоподобни управляващи, защо ви е страх да блесне белоснежната ви тъпота? Защо не давате на болниците да кажат истината, ами хората трябва да се радват на единици хора, като д-р Мангъров, когато ви каже истината в очите. Защо изкарвате, че всичко е наред, когато всеки с повече от 2 грама мозък в главата вижда, че КАТАСТРОФАТА е ПЪЛНА?

Катастрофата – ВИЕ Я НАПРАВИХТЕ! Първо с невижданата истерия около COVID вируса. Вие я създадохте, а когато хората се изплашиха, лъсна истината за вашата тотална липса на организираност. Вие имате прекрасна идея какво е в българските болници – повечето са трагични. Условията, като изключим най-големите болници в София, са условия подобни на 1980 година, но без да са сменяни дюшеци/легла/стени/врати/обзавеждане.

Вие ограбихте болниците, съсипахте здравеопазването, съсипахте образователната система, съсипахте съдебната система, съсипахте всички ‘органи’ на нашата държава и я поставихте в състояние на ‘Полиорганна недостатъчност’, ако има такова понятие за държава.

Използвате страховете на хората около КОВИД истерията, нагнетявате истерията излишно, а след това се правите на състрадателни и осигурявате – 80 милиона лева , за да се справим уж с кризата. Да, но вие за справяне взимате МИЛИАРДИ! Няма да коментирам пълната ви неграмотност на всякакви нива. Министърът използва думи като ЦСМП (като абревиатура), вместо да каже Центъра за Спешна Медицинска Помощ. Излиза въпросният ‘шеф’ и в НАЦИОНАЛЕН ЕФИР казва, че ако на ден тестовете са 3000 положителни, то 20%, около 60 ще бъдат хоспитализирани, останалите 80% ще бъдат върнати за домашно лечение… Извинявам се много, но с моето скромно образование и все пак математическо смея да КАЖА НА ВИСОК ГЛАС – 20% от 3000 са 600, а не 60! Ок, ще излезе после и ще каже – обърках се …. Объркал си се, обаче се объркваш по телевизията, освен това цифрата вкарва в заблуда хората, които те гледат. Ако аз се объркам и не си платя винетката или не мина преглед на автомобила – лесно ще ме глобите, ама вие ако излъжете в национален ефир или се ‘объркате’ – това не е проблем, нали?

Вие, неуважаеми, сте НАГЛИ, КРАДЛИВИ, ЖАЛКИ и куп други, но ще се постарая поста ми да влезе в рамките на Фейсбук, че и те са ваши маши и с кеф ще изтрият поста ми, с основание, че не им ‘фитва’ политиката. И че имало език на омраза. ДА – такъв език искам да използвам, но ще се опитвам да вляза в рамката. Защо се налага доктори, да мълчат и да им затваряте устата, заплашвате ги да мълчат? За да не блесне вашата белоснежна тъпота, некадърност, неадекватност и неспособност да се справите.

Да, Вирус COVID-19 има, ФАКТ! Да, възможни са сериозни усложнения – в редки случаи и смърт. Но това е валидно за всеки вирус, всяка болест, дори като страничен ефект от лекарства, които се взимат. Но проблемът не идва от вируса, а от истерията, която не започна от вас, но вие я раздухахте с пълна сила.

Защо затворихте държавата март месец, когато имаше 30-40 болни на ден, а сега на 3000-4000 не я затваряте? Аз съм против да я затваряте и на 10-15 хиляди, колкото реално са болните в момента! Защо НЗОК не пое с парите, които вие откраднахте БЕЗПЛАТНИ ПСР ТЕСТОВЕ ЗА ВСЕКИ – КОГАТО И КОЛКОТО ПЪТИ ПОЖЕЛАЕ? Нямаше капацитет ли? Пак щяхте да крадете? При цена от 100 лв. пазарна цена, макар че цената е силно надута – 10 милиона теста щяха да струват 1 милиард ЛЕВА! Кражба, в която пак щяхте да участвате, но да има и полза за хората. Тогава щяхте да видите истинските болни. А пари ИМА. Сега лабораториите изнемогват и те не могат да направят повече от определено количество желаещи сами да платят. И болните изглеждат 3000-4000 на ден, а реално всеки мислещ знае, че са много повече.

Защо не послушахте доц. Мангъров – достатъчно КАДЪРЕН и от малкото останали в милата ни родина? Така или иначе той ви обясни научно … той е ИНФЕКЦИОНИСТ, не е акушер или мозъчен/коремен хирург. Дори коремния хирург не го послушахте, защото това, което той бръщолевеше по ТВ, не бяха негови мисли, а ваши! Лично на Бойко!

По същия начин го направихте и шеф на НОЩ. Без много много да го питате, все пак е военен – трябва да изпълнява. Дори когато той ви обясни, че бъркате – не го послушахте.

- Advertisement -

Защо няма ясен план как се действа при болни от КОВИД? Защо домашните лекар (ОПЛ) абдикираха и отказаха да преглеждат КОВИД БОЛНИ? Защо не купихте линейки и защо окрадохте парите за лекарите, и ги накарахте да избягат много преди КОВИД кризата?

Защо е голямо геройство, като отпуснете по 1000 лв за лекари/милиционери или други на първа линия? Защо трябваше да го тръбите – НАПРАВЕТЕ ГО! ЗАСЛУЖАВАТ ГО! А не да им броите стотинките и хем да им ги давате на обещания, хем после да се окаже, че видиш ли този или онзи лекар не се били срещали с КОВИД болни и нямало да вземат пари.

ЗАЩО Отпуснахте 1 МИЛИАРД за купуване на някакъв безмислен кораб за армията, защо ще купувате нови никому ненужни самолети от времето на ТОП ГЪН? Там изтичат милиарди, а за реален проблем, макар и изкуствено направен на истерия – отпуснахте 80 милиона…. а за самолетчета и корабчета, с големи комисионни отпускате МИЛИАРДИ!

Защо децата събират капачки за бъдеще, за болни, за кувьози?

Толкова ли сте некадърни, че сте прогонили дори истински знаещи и можещи съветници, които можеха да ви посъветват. Да разкриете в 5-те големи града по една КОВИД болница, да командировате лекари от цялата страна в тези болници? Това което доктори/директори на болници и други специалисти ви го казаха (или поне на мен са го казвали)…

Защо измисляте мерки срещу КОВИД, от които няма никакъв смисъл – да глобявате за без маски …. да затваряте заведения? Това е просто копиране от другите държави, не води до нищо смислено. Като затворихте държавата през март какво стана? Спасихте март, април, за да дойде октомври, ноември. Но много бизнеси вече фалираха.

За мен вие сте тотално неграмотни, неадекватни, хуманоидни, човекоподобни, алчни, безсърдечни, дебелокожи, измамни крадци! Вие взехте от бедните, за да дадете на богатите (на вас си). Ясно е, че срам нямате.

Защо след журналистическо разследване за HelpKarma главният прокурор не прави нищо? Иначе се занимава с кокошките и бибероните по селата…  Защо бе, Гешев?

Защо онази жалка женичка Ева Майдъл (Паунова) се изказва в защита на ‘пичовете’ от HelpKarma, обаче това е безнаказано?

Цялата истерия с КОВИД я създадохте вие, но не направихте нищо за да я разрешите. Взехте пари, които да се облагодетелствате, но дори не се постарахте да ги откраднете с финес – така, че хем хората да се чувстват спокойни, хем вие да си крадете…

ЖАЛКИ СТЕ!

МРАЗЯ ВИ!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече