Сашо Диков: Борисов никога не е бил толкова нагъл и гьонсурат!

0

- Advertisement -

„Този екземпляр на „ЕвроДикоФ“ ще бъде един сериозен повдигач, защото ще става дума за красиви жени.“ Това заяви водещият на „ЕвроДикоФ“ Сашо Диков в ефира на „Делници“.

- Advertisement -

„Пред завършване е проектът „Опиумното трио“, което е съставено от три изумително красиви жени, много интелигентни и с изключително остър език. „Отровното трио“ си продължава, това е друго трио.“, допълни той.

„Това трио ще бъде нов медиен удар на Телевизия „Евроком“. Довечера ще чуеш една красива жена, която казва на премиера: „На теб ти трябва психиагър и диетолог.“ Тази жена преди време е била прегърната с Доналд Тръмп. Тази жена довечера е в студиото.“, сподели още Диков.

„“Работата носи свобода.“ Бойко Борисов не се е оливал така. Никога толкова нагъл и гьонсурат не е бил Бойко Борисов. Първо, защото наистина има наглостта да се хвали с нещо, което е огромен провал – Автомагистрала Европа. Защото той се пъчи по една трета от завършената магистрала. Ами другите две трети, какво правим, бе, господин уважаеми премиере?“, изрази своето възмущение Сашо Диков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече