Министър Ангелов, ти си абсолютен ИДИОТ! Народът изригна срещу безумните заповеди за магазини и аптеки!

1

- Advertisement -

Народът попиля министъра на Здравеопазването след поредната абсурдна заповед, касаеща свободното пазаруване. Според нея, пенсионерите ще могат да пазаруват в магазините от 13:30 до 16:30 ч., а в аптеките ще се допускат в часовете между 8.00 и 10.00 ч., както и 13.30 и 16.30 ч.

Това разбира се предизвика множество дискусии, а доста хора се почувстваха ощетени. Социалните мрежи завряха от коментари и ругатни по адрес на министъра и потребителите го съсипаха!

„Никой няма право да ми налага забрани на моята възраст 77 г. Ще лягам и ставам когато аз реша , ще пазарувам и ще се разхождам в удобно за мен време . Стига с тези заповеди от днес до утре , които вместо да помагат само вредят и Ви правят смешни дори в очите на децата!”, пише Стефанка Коева

„Тия изтрещяха тотално. Нямат никакво право да ми казват от колко до колко ще пазарувам. Има КОНСТИТУЦИЯ на РБългария, където ясно са описани правата ми като гражданин на тази страна. И в крайна сметка всичко се свежда до личната отговорност на всеки един от нас да опази себе си и всички останали.”, възмущава се също Лозина Стоянова.

- Advertisement -

„Това за аптеките е безумие. Децата и родителите им също имат нужда от лекарства. Оставете аптеките свободно при спазване на дистанция и маски!“- Латинка Младенова.

Ограниченията разпалиха бурния балкански дух на българина. Оказа се, че министър Ангелов си вкара тежък автогол.

Какви са тези ограничения. Защо изобщо ги има.? Толкова много магазини, навалица няма, поне в София. А така ще ни накарат накуп всички да сме там по едно и също време. Или може би така всички в купом трябва да се зарази, и който оцелее, оцелее. Така се внася само хаос. Колко над 65 г. ходят ежедневно на работа. Те как и кога ще ходят да пазаруват? Пълен абсурд. Няма ли кой да помисли малко, преди да пуснат някаква заповед?”, глади друг коментар.

„Глупост след глупост! Това показва, че министера не е в час какво се случва в България, болшинството хора не работят от 8-5 а на смени които са 10-12 часови, и доста пенсионери над 65 г също ходят на работа и тези коридори няма да им вършат никаква работа. Ако един млад човек излезе от кабинета на личния лекар с високо кръвно например в 1.30 вместо веднага да си купи лекарства ще чака 3 часа, или млада майка ще държи детето си с температура докато стане 4.30ч.“, отбелязва Николина Караиванова.

Криво разбрана цивилизация, не може в аптека на два етажа с 4 каси да не могат работещи и пенсионери да пазаруват. Настройват хората един срещу друг! Разделяй и владей!”, пише Зоя Будинова.

1 Коментар
  1. Драгански казва

    Че министрите начело с премиера са идиоти го разбра цял свят, но кой ги избра?!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече