НАГЛОСТ! Заловеният да шофира фиркан до козирката Джамбазки чете морал и обвинява обществото за издънките на правителството!

0

- Advertisement -

Обществото е виновно за липсата на медицински сестри у нас. То било безразлично към ниското им възнаграждение, когато трябвало да се вземат политически решения. А защо конкретно е виновно? „Ами защото обществото формира политиката и избира политическите партии.“

Тази теза изрази в ефира на Нова тв евродепутатът и зам.-председател на управляващата партия ВМРО Ангел Джамбазки, който днес опита да защити властта за COVID мерките, сякаш самият той не е наясно как политическата шайка у нас печели избори. Сякаш не е запознат с купените цигански гласове и мъртвите души, които дават властта в ръцете на Борисов и сие.

Самият Джамбазки наскоро бе заловен да шофира в нетрезво състояние но разбира се като властимащ се размина само със смешна глоба от 1000 лева, която на фона на заплатата му от 16 бона си е капка в морето. Днес същият обикаля студиата, говори за морал и обвинява бедния български народ за свинщините, причинени от него и тези като него. Обвинява обществото за некадърността и невъзможността на шефовете му да се справят адекватно с Covid ситуацията.

„Няма медицински сестри не само заради пандемията в момента. Нямаме медицински сестри, защото българското общество търпеше и се правеше, че не вижда, че медицинската сестра получава унизително ниско възнаграждение“ – заяви той.

А на въпрос как така обществото ще е виновно, отвърна:

- Advertisement -

„Ами защото обществото формира политиката и избира политическите партии. Обществото отива на избори и гласува. Формира управлението.“

Припомняме, че ВМРО е част от управлението в кабинетите „Борисов“ за втори път. И на констатацията на водещите „те и вас са ви избрали и вие носите вина за това“, обяви:

„Чувствам се отговорен, хайде, не виновен, защото аз никога не съм бил част от изпълнителната власт (Макар председателят на ВМРО Красимир Каракачанов да е вицепремиер. Както и министър, б.р.). Но се чувствам отговорен за ситуацията в обществото и затова правя каквото мога по силите си.“

На въпрос кога обществото е било против увеличението на заплатите на медиците, отвърна, че то било безразлично, когато трябвало да се вземат политически решения.

„Политиците са огледало на обществото. Не може българското общество да е най-доброто на света, а българските политици – най-лошите.“, заключи той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече