Мутренското управление докара хората до лудост и отчаяние! Мъж запали автомобила си в центъра на Враца! Ще става все по- зле!

0

- Advertisement -

В социалните мрежи плъзна видеоклип на горяща в центъра на Враца кола. Оказа се, че мъж е самозапалил автомобила си непосредствено пред кметството на града. Това е положението и ще става още по- зле!

Мутренското управление докара хората до лудост и отчаяние. Зимата идва, а с нея и големите сметки и разходи. Безработицата, на който правителството обрече народа дава своето отражение. Хората са нервни, отчаяни и не виждат изход от ужасната ситуация.

Безпаричието е затегнало като примка врата на българина и не му дава да диша. Хората не могат да изхранват децата си, не могат да покриват разходите си по елементарни човешки потребности.

- Advertisement -

Предстои най- тежката зима за българския народ. Без да сме лоши пророци, подозираме, че отново ще ставаме свидетели на самозапалили се хора, разбити заради мизерията семейства и изнемогващи, умиращи от студ и глад пенсионери- нашите родители.

Ето до това доведе управлението на Борисов и цялата шайка около него. Глад, мизерия, безнадеждност, апатия, страх…

Прилагаме линк към видеото с горящата кола:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=168165934982284&id=103733134758898

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече