„БОЕЦ“ с разкрития за Гешев: Постиженията от изслушването за главен прокурор са лъжи (Движението ще публикува поредица от материали)

0

- Advertisement -

След година и половина борба и две спечелени съдебни битки, вчера БОЕЦ извоювахме и получихме поредната порция информация от СГП за „дейността“ на Гешев. Получените документи имат изключително важна стойност и затова определяме спечелването на тази битка и получаването им, като важна победа. Разкриваме съзнателно и старателно укриваната информация и разбиваме омертата на прокуратурата за позора и лъжите на Гешев. Това написаха от гражданското движение БОЕЦ.

- Advertisement -

„Доказваме с официални документи и факти, че „данните за постиженията на Иван Гешев“ от Атестационната комисия към ВСС, както и от самият него по време на изслушването му, като единствен кандидат за главен прокурор са лъжи. Целта е била Висшият съдебен съвет и българското общество да бъдат заблудени за качествата на кандидата Гешев и той да бъде избран за главен прокурор. Подобен скандал няма аналог в съдебната история на България и потвърждава нашата позиция, че процедурата по избор за главен прокурор в България през 2019г. е опорочена и манипулирана“, написаха още от движението.

„В поредица от материали ще публикуваме данните, като ще докажем и разобличим всички лъжи на Иван Гешев. Освен избранник на Пеевски, Борисов и мафията, Гешев се оказа и обикновена калинка. Изборът му е компрометиран заради фалшифицираните данни за неговите „успехи“, пишат от БОЕЦ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече