Ето телефоните на министър Ангелов и Кунчев! Благодарете им, че оставате без работа!

0

- Advertisement -

„За предлаганите от министъра Ангелов мерки, предложени всъщност от Кунчев, който не е никакъв лекар, моля да дадете вашите мнения за всяка от предложените нови и негови мерки на тел: 0887920764 Ангел Кунчев – мненията може да са негативни или позитивни, може да ги споделите с лицето, което предлага да ви затворят бизнеса и живота и на akunchev@abv.bg.

Същото се отнася и за недоучилия медицина Костадин Ангелов, неговия телефон за споделяния от ваша страна на вашите мисли и чувства за ограбването ви , или за вашето съпричастие с предлаганите мерки е: 0888611275, понеже ги предлага той, е може би по – важен и от Кунчев.

- Advertisement -

Аз пък съм на път да обявя гражданско неподчинение! Защо да се подчинявам на безумията на страха, насаден от същите тези хора, разобличен като страх от водещите психиатри в станата ни. Събрали сме се здравомислещи лекари в Алианса ни!

Страха не спира смъртта, страха спира живота! Децата от яслите ще ги гледат чиновниците от РЗИ, от детската градина тези от МЗ а учениците ще учат он лайн докога? Обадете им се на двамата на власт, да ги питате. Искате ли телефона на Б. Борисов, кажете само, давам и него!“

д-р Георги Тодоров

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече