Политиците създадоха този хаос, само и единствено от некадърност и простащина!

0

- Advertisement -

Не е истина какво се случва с болниците в момента. 5 часа приемаха баща ми в болница вчера. Отишъл в спешното на Окръжна болница с оплаквания в крака. Оказало се запушване на вътрешна вена. Изготнили го, защото нямали доплер и да ходи в 3 градска болница.

Отидохме там, доплерът мина бързо, но беше явно, че трябва да бъде хоспитализиран. Това беше в 15 часа.

Решихме в Окръжна защото му е по-близо. След 3 часа чакане на линейка, която да го транспортира се оказа, че няма налична, а и няма места в Окръжна. Решиха да го приемат. Трябвало да му вземат кръв за тест и тогава да се качи в отделението. През цялото време бяхме във входа на Спешното.

Всичко, което виждаме в новините го видях с очите си за няколко часа. Един възрастен човек с COVID го доведоха близките му, седя заедно с нас в коридора на спешното, малко по-късно почина. Пристигна линейка с COVID болен, обиколила 4 болници, няма къде да го приемат. Парамедикът се оплакваше, че линейките са станали като таксита между болниците.

- Advertisement -

Хаосът е пълен! По новините не изглежда така. Трябва да го видите с очите си.

Как можаха да направят COVID отделенията заедно с другите болни? В момента ако имате нужда от друго лечение, няма места за вас, опасността да се заразите е много голяма. Мерки за опазване на живота на болните не от COVID няма. Баща ми е на 84 ч., но трябваше да седи в един коридор с COVID болни 5 часа докато някой благоволи да го приеме.


Политиците създадоха този хаос, само и единствено от некадърност и простащина!

Facebook, адв. Петър Кънчев

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече