Всичко с приемането на лобисткия закон за бързите кредити и гладния народ е планирано и замислено!

0

- Advertisement -

Евентуалното затваряне на държавата от петък ще е с много по-тежки последствия за огромна част от хората и най-вече за децата. На прага на зимата над един милион хора ще са без работа и в невъзможност да си платят парно и топла вода!

Огромна част от тях ще се превърнат в клиенти на фирмите за бързи кредити с надежда да осигурят хляб за децата си! С приемането на лобисткия текст, даващ възможност на фирмите за бързи кредити да товарят клиентите си с огромни разходи става ясно, че всичко е предварително замислено и планирано!

Друго доказателство в тази посока е масираната реклама в телевизиите на фирми за бързи кредити, включително и по БНТ. Обявяването, че извънредната епидемична обстановка ще бъде удължена до края на март, потвърждава тезата, че се цели политически резултат, а не медицински!

- Advertisement -

В случая се цели прилагането на чл. 64 от Конституцията. В края на декември в малките населени места има опасност да върлува сериозна престъпност, която и сега не е никак малка! Затварянето на хората има за цел да насочи боледуването на хората в домашни условия, което и сега е факт, а който оцелее вероятно ще умре по-късно, но от глад!

И сега е видно, че над 40 % от хората са заразени, но по-голямата част от тях изобщо няма да се разболеят. С тези темпове скоро ще се постигне по естествен път стаден имунитет! Всъщност ваксините, които толкова ни натякват постигат същото, но по изкуствен път. Не е сложно да се вземат адекватни мерки , но целите на управляващите не са за опазване здравето на населението, а са политически и целят запазването на властта!

Димитър Байрактаров

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече