Фандъкова иска още 3.5 млн. лв. заем от общинския бюджет, за да плати за некадърното си управление на ремонта на Западен парк!

0

- Advertisement -

Провалилият се и закъснял с две години ремонт Западен парк изисква нови и нови милиони от парите на гражданите. Поради наложените санкции от ЕС, липсата на верификация на останалите евросредства и заради огромното забавяне, управляващите искат заем от общинския бюджет, за да платят на фирма Галчев инженеринг за извършените дейности. Всъщност, с това Фандъкова иска всички софиянци да кредитираме нейната некомпетентност и безотговорност.

До изливането на още общински милиони нямаше да се стигне, ако ремонтът беше в срок, тъй като до сега средствата щяха да бъдат верифицирани и платени от ЕС. Но тъй като проектът е закъснял и ръководен абсолютно некомпетентно, има огромен риск тези средства изобщо да не бъдат признати от ЕС и да бъдат окончателно платени от всички нас. Припомняме, че МРРБ вече наложи 2.5 млн. лв. глоба на Столичната община заради нередности в процедурата, а заедно с новата сума, числото набъбва до 6 млн. лв. Това са пари, които Общината не трябваше да дава, пари достатъчни за еднa голяма новa детска градина, за 20 нови автобуса, за ремонт на няколко квартални улици… Парите от ремонтa на Графа също не са верифицирани и платени от ЕС и всички тези епични провали на Йорданка Фандъкова се плащат от нашия джоб.

- Advertisement -

РАЗГНЕВЕТЕ СЕ! Това повече не бива да се допуска, защото източването на милионите от ГЕРБ и ВМРО, крайната некомпетентност и безотговорността могат да продължат до безкрай – точно както и епичният ремонт на Западен парк. И отговорни за всичко това отново няма – нито има санкции за изпълнителя, нито наказани от администрацията на Фандъкова. Тя самата се е скрила и както винаги не носи никаква отговорност. София едва ли някога в историята си е имала по-страхливо, крадливо и некадърно управление. Крайно време е да освободим нашия град от тях!

Спаси София

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече