Карадайъ с ултиматум: Борисов или да освободи Ревизоро, или да подаде оставката на МС

0

- Advertisement -

Следва да поканите министър-председателя да опровергае казаното от министъра и да го освободи – или да дойде да потвърди и да подаде оставката на Министерски съвет.

Това призова председателят на ДПС Мустафа Карадайъ от името на група след изслушването на министър Емил Димитров за водната криза в Бургас.

„Г-жо председател, преди малко чухме оценката на министър Емил Димитров към цялостната работа на правителството. След тази ясна и категорична оценка за работата на Министерски съвет от министър, част от това правителство, ние от ДПС считаме, че следва да поканите министър-председателя и той от своя страна или да опровергае казаното от министъра и да предложи неговото освобождаване, или да дойде тук да потвърди казаното и да подаде оставка на целия Министерски съвет“, заяви от трибуната Карадайъ.

- Advertisement -

Според него така ще се сложи край на 10-годишното политическо безвремие.

    „Ние разбрахме, че различните министерства не си комуникират, не си кореспондират. Няма кой да организира работата на Министерски съвет.

Това беше оценката на министър Емил Димитров и от наша страна ви призоваваме да поканите премиера“, настоя още веднъж Карадайъ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече