Не с парите на софиянци, а с партийната субсидия на ГЕРБ да бъде платено за „успешния“ ремонт на Фандъкова в Западен парк!

0

- Advertisement -

Не с парите на софиянци, а с партийната субсидия на ГЕРБ да бъде платено за „успешния“ ремонт на Фандъкова в Западен парк.

Това официално предложение направи Борис Бонев на вчерашното заседание на Oбщинския съвет във връзка с искането на кмета с пари от общинския бюджет да бъде кредитирано разплащането с изпълнителя на епичния ремонт на Западен парк.

Проектът закъснява, Общината е извършила купища нарушения в процедурите и изобщо не е ясно дали ЕС ще възстанови направените за милиони разходи по проекта. Затова смятаме, че е справедливо виновните за този провал в лицето на кмета Фандъкова и управляващите от ГЕРБ да покрият разходите от собствената си партийна субсидия.

- Advertisement -

В случай, че ЕС възстанови парите, те ще бъдат върнати към партията. Ако пък ЕС откаже да верифицира средствата, то тогава рискът за тези пари се носи директно от лицата, които допуснаха този провал, а не от софиянци. Нали управляващите ни убеждават всичко с ремонта е наред и ЕС ще признае средствата?

В такъв случай за тях няма никакъв риск и не би трябвало да се притесняват от загуба на средства. Щом Столичната община не може да загуби пари, значи и за ГЕРБ няма никакъв риск!

Ние обаче не сме съгласни гражданите на София да кредитират лошото управление на Йорданка Фандъкова и нейните подопечни! Писна ни да плащаме милиони, докато кметът се крие, не поема отговорност и продължава да защитава частни интереси. Глоби и виновни няма – затова нека тя поне веднъж поеме отговорност и плати за собствените си провали от партийната каса!

„Спаси София“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече