Защо Борисов спи с пистолет до главата? От комплекси, от страх?

0

- Advertisement -

Освен, че съм учил металургия и технология в метала, аз ги и преподавам. Има нещо по-особено при златото, че то е изключително чувствително към всякакви рентгени и металотърсачи. Да кажем, че ако не забележите нож, то това злато светва, независимо от количеството, така че то е било забелязано. Още нещо- това злато е официално банково кюлче и има своята номерация, която личи. Много лесно се проверява пътят му и откъде е дошло.

- Advertisement -

Същото и за парите, това е рядко ползвана купюра – тази от 500 евро. Силно наблюдавани са тези купюри и се знае цялата и история, едва ли се е премятала 25 пъти в Европа, за да стигне до България, а става дума за много пари. А и тази прекрасна госпожа откъде разполага с тази сума, която вкарва и изкарва. Това коментира проф. Велислав Минеков от „Отровното трио“ в ефира на „ЕвроДикоФ“ по повод интервюто на премиера Бойко Борисов за изданието „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“.

„И за пистолетът, който лежи до главата на господина, той е също номериран, както всяко едно оръжие, много лесно може да се разбере дали е регистриран или не, как е бил внесен от госпожата, нали минава през тези рентгени. Защо спи с пистолет до главата, няма ли доверие на НСО, защо е въоръжен? Да не е от комплекси, да не е от страх, от кой е притеснен. Но пак Ви казвам – проверката е изключително лесна“, допълни проф. Минеков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече