Христо Иванов иска прокуратурата и НСО да проверят новите твърдения на Борисов

4

- Advertisement -

Христо Иванов поиска от прокуратурата и НСО да провери новите разкрития на премиера Бойко Борисов относно снимките от спалнята му. Борисов направи това в свое интервю за германския вестник FAZ, но от тогава службите мълчат.

Според съпредседателя на “Демократична България” премиера е представил своята най-пълна версия за случилото се до момента. 

- Advertisement -


“Внасям днес сигнал до главния прокурор и шефа на НСО с искане те да проверят тези обстоятелства. С това свое изложение Борисов на практика признава, че тези снимки са автентични, не са манипулация като изображение и в неговата спалня наистина е имало суми пари, които не могат да се обяснят на база на неговите данъчни декларации. Това е първата индикация за незаконни доходи и корупция. Борисов се опитва да обясни този факт, който признава, с някакъв заговор и някаква Мата Хари, която го е дебнела и години наред се е готвила за този удобен момент. Не е ясно какво е станало после с тези суми пари”, посочва Иванов във видео в своята страница във Facebook. 


“Дори да приемем версията на Борисов, това само по себе си е притеснително. Това означава, че всеки би могъл да организира такъв пробив и да произведе компромат, който да постави в положение на уязвимост българския премиер. Това е огромен проблем за НСО, а те отричат. Едно от двете не може еда е вярно – или има пробив и НСО да знае кои са лицата, или няма такъв. Тогава остава версията за корупция. Не може и двете да са верни. Мълчанието на прокуратурата, при положение, че Борисов намеква, че знае за коя жена става дума, не е известно тази жена да е задържана, да е разпитвана, показва, че прокуратурата се опитва да замита под килима”, твърди още Иванов.

4 Коментара
 1. Стоян казва

  Христо Иванов иска какво винаги. Както и иска пари, за да говори определени неща.

 2. Дени казва

  Добре, че е Иванов да намира работа на прокуратурата 😊 😊 😊

 3. Павлов казва

  Пак глупави искания и безумни сигнали от Христо Иванов, чиято цел е да се шуми за него в медиите.

 4. Сашо казва

  Браво Ицо, ама внимавай да не подкарат и тебе, че с такъв покровител като Прокопиев сигурно ще има за какво да се хванат

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече