София прилича по- скоро на сибирско село, отколкото на европейска столица!

0

- Advertisement -

Години след като Йорданка Фандъкова „влезе в кварталите“, те продължават да бъдат кални, разбити, мръсни и хаотични. Градската среда, която ни заобикаля, напомня на села из далечния Сибир, а не на това, което заслужаваме в европейска столица.

Ул. Димитър Пешев в ж.к. Дружба 2 е класически пример за изцяло сбърканите приоритети и неспособността на сегашната администрация да решава проблемите на хората – кал, дупки, паркиране в зелени площи, липса на тротоари. Живот в кочина, а не в град!

Допълнителен проблем е, че именно по ул. Димитър Пешев преминават и много от автобусите на градския транспорт на път за гараж Дружба.

- Advertisement -

Не само, че ходовата им част се унищожава в дупките, но и целите са опръскани с кал. От там преминава и основното трасе на многобройни тежки камиони за голямата индустриална зона Искър. Ето така, дясната Фандъкова с две леви ръце се „грижи“ не само за хората, но и за бизнеса.

Ние категорично се противопоставяме на управление, което допуска подобни апокалиптични гледки. Ул. Димитър Пешев има спешна нужда от ремонт с изграждане на тротоари и превръщане на калните площи в зелени. Затова този ремонт ще бъде част от предложенията ни за включване в Капиталовата програма на СО за ремонти през 2021 г.

Пълният списък с нашите предложения ще публикуваме съвсем скоро, но при анализа на нуждите сме се водили от принципа за устойчивата мобилност и нуждата от инвестиции в кварталите.

„Спаси София“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече