Павел Вълнев: Съспенсът в тайната връзка ГЕРБ-ДПС е силно материален

0

- Advertisement -

Приветствието на турския президент Ердоган до конференцията на ДПС демаскира близките връзки на ГЕРБ с партията на Доган, тъй упорито укривани от общественото мнение в София“, написа в коментар във фейсбук страницата си бизнесменът и зам.-председателя на ПП „Републиканци за България“ Павел Вълнев.

„Виждаме, че под лидерството на моя скъп приятел, министър-председателя Борисов, България продължава да води решителната си борба с коронавируса…“ – цитира той думите на Ердоган.

- Advertisement -

„Като майстор на ритуалните преструвки, в този миг ДПС се престори, че не е искала оставката на Борисов за същото само преди няколко седмици. При това – заедно с оставката на президента Радев“, пише още Вълнев.

По думите на Павел Вълнев съспенсът в тайната връзка ГЕРБ-ДПС, за разлика от всички други, чисто духовни придобивки от подобна операция, е силно материален.

„Всеки ден продължение на тази близост носи придобивки и за двете страни. За сметка на хората от смесените райони. За сметка на демокрацията в България.Малко остава. Рано или късно този престъпен конкубинат ще издъхне под напора на чистата човешка енергия“, пише още зам.-председателят на „Републиканци за България“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече