Ето затова хората умират по стълбите! Отказаха да хоспитализират възрастна жена в тежко състояние, защото няма рентгенова снимка!

0

- Advertisement -

Нито една болница не е хоспитализирала възрастна болна жена. Причината за отказа е, че пациентката нямала рентгенова снимка и направен PCR тест.

- Advertisement -

Ето какво написа синът на потърпевшата Никола Ямалиев:

„Майка ми е болна от COVID-19 и до днес не можеше да влезе в нито една болница, тъй като трябвало да има PCR-тест и рентгенова снимка на белия дроб. По същата причина и Бърза помощ не можеше да дойде. Друг абсурд е, че няма и кой да я заведе до болницата за теста и снимката, т. к. „приятелите“ се страхуват да не би и те да се заразят, та се наложи да наруша домашната си карантина и лично да я заведа, защото и аз съм заразен с коронавирус, но не го усещам въобще, честно казано. Цяло чудо, че съм на крака. Отделен абсурд е, че НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНА РЕНТГЕНОВАТА СНИМКА, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОКАЗАН РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ТЕСТА НА РЕНТГЕНОЛОГА! И така до 17:00 ч. висене в коридора, докато не стане готов PCR-тестът. Е, как няма да умират хора по стълбите на болниците? За първи път виждам отказване на помощ в 21 век заради някаква снимка и тест, които могат да бъдат направени и след хоспитализацията. Отделно от това, има и други начини да се разбере дали болният е заразен с COVID-19. Не си давах сметка досега за мащабите на идиотизъм на здравната ни система! Хора, няма да има пощадени от този вирус, колкото и да се пазим, само отлагаме във времето заразата! Това е истината. Бог да бъде с нас!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече