Топ 5 на управленската наглост и глупост през 2020 г. (Видео)

0

- Advertisement -

2020 остави незабравими примери за наглост, глупост и лъжи от страна на управляващите 


МАРГИНАЛИ И ТУЛУПИ
Още в началото на пандемията Бойко Борисов и министрите му високомерно показаха, че държавните пари няма да стигнат навреме до пострадалите от кризата. За тях всички, които правят бизнес са: „олгарси с майбаси“, а тези, които пълнят хазната са: „маргинали“. А докато европейските лидери успокояваха в пандемията, у нас премиерът нахокваше критиците си и насаждаше вина.

ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА И ДЕПУТАТИТЕ

В класацията на наглостта и глупостта безспорно блести първата сред равни – председателят на Парламента. Най-напред с идеята депутатските заплати да не се замразяват през месеците на финансова криза, за да могат избранниците да даряват. После със съветите към всички, които не харесват управлението на Бойко Борисов. 

Връх на самозабравянето на управляващите, вкопчени във властта, бе ограничаването на достъпа на граждани до Народното събрание

Но какъвто председателят, такива и депутатите.


ЕЗИКЪТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

Непремереният и недостоен език не е само зад стените на бившия Партиен дом. В публикувани записи, за които се твърди, че са с гласа на Бойко Борисов, чухме срамни реплики, които той не отрече. Обидните квалификации на управляващите не подминаха нито журналистите, нито младите хора, напълнили площадите на протеста.

- Advertisement -

ЛЪЖИ И ПЕРЧЕНЕ ПО БАЙГАНЬОВСКИ

Недоверието към мерките в пандемията е и заради лъжите на управляващите, че се справяме с пандемията. Докато премиерът съветваше да се въртят антибиотици и да се джуркат ваксини, хората изпитваха на гърба си последствията от хаоса, превърнал се в геноцид

ТУР ЗА ОВАЦИИ С ДЖИПКАТА

Постепенно трибуна на изявите на Борисов  с превърнаха джипката и фейсбук. С монолози пред подходящ антураж премиерът- шофьор месеци наред се криеше от неудобни въпроси.

В разгара на пандемията и хаоса в здравната система двама именити лекари и администратори бяха принудени да се наслаждават на асфалта и маркировката. Освен лекари, Борисов вози и високопоставени гости от Саудитска Арабия и демонстрира, че е човек то народа. А когато някой оспори народната любов, премиерът си я доказва с тур за овации.

Източник: Сега

Видеото вижте тук:

https://www.facebook.com/171188342908081/videos/209342960680947/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече