Цената на софийска уличка скочи от милион на 5 млн. лева! ГЕРБ отново ще захлеби!

0

- Advertisement -

Фандъкова подпомага суперкомпютъра с изграждането на 900-метрова улица в София Тех Парк срещу колосалната сума от 5 млн. лв.

Това обяви гордо кметът на София, като удобно забрави, че през настоящата и предишните години в бюджета на Общината бяха заделени 1 млн. лв. за изграждане на същата улица. Поради некомпетентното си управление и безпрецедентно слабата строителна програма на София през 2020 г., това не се случи, както и още много други планирани обекти с осигурено финансиране.

И докато от ГЕРБ си мислят, че строителство на суперкомпютър става с асфалтиране, ние питаме на какво основание обектът е поскъпнал 5 пъти само в рамките на една година, както и какво обосновава даването на толкова милиони за една проста улица.

- Advertisement -

Но след като компютърът е “супер”, явно и асфалтирането може да бъде “супер“ скъпо или по-точно 5 пъти по-скъпо. Наливането на безобразно количество милиони за малка уличка в полупразния Тех Парк очевидно е основен приоритет за Йорданка Фандъкова и то на фона на липсваща базова инфраструктура като канализация, улици, паркинги, междублокови пространства в повечето софийски квартали.

Е, явно навлизането в кварталите ще почака и през 12-тата година от управлението ѝ…

Спаси София, Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече