Взеха я за мезе: Градски активисти подариха на Фандъкова „Наръчник на павьора“!

0

- Advertisement -

Градските активисти от организация „Спаси София“ подариха за Коледа нестандартен и доста засрамващ подарък на кмета Фандъкова.

Ето какво пишат те в страницата си:

- Advertisement -

„От години сме свидетели на многобройни и крайно некачествени ремонти на паважните настилки в София. След некадърно пренареждане, огромно количество павета остават излишни, защото фугите са разширени и паветата нямат нормална свръзка помежду си. Понякога дори дни след ремонта им, настилката е в насипно състояние и често настилката е в далеч по-лошо състояние в сравнение с вида ѝ преди ремонта.

С надеждата това да се промени, подготвихме специално за Йорданка Фандъкова “Наръчник на павьора”. Дано на 12-тата година от кметуването ѝ най-накрая да се запознае с елементарни и основни правила при проектирането и строителството на настилки от павета и естествени материали.

Често чуваме оправданието, че нямало майстори, но истината е, че няма изисквания, няма контрол и няма желание в Общината ремонтите да се случват качествено. Дано г-жа Фандъкова намери време поне да прочете нашия наръчник, за да види, че не става дума за астрофизика, а за нещо, което дори римляните са правили преди хилядолетия.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече