Отврат: Дори и на Коледа Бойко не спря да дрънка глупости и да се хвали

0

- Advertisement -

Дори и на Коледа – празник, който повече от българите прекарват вкъщи с близките и приятелите си, премиерът Борисов не пропусна да направи обиколка из Родопите и да заяви, че „през последните години е свършена много работа и резултатите са видими“.

„Направеното остава, приказките на опонентите ни отминават. Навсякъде в Родопите строим пътища, детски градини, училища, пречиствателни станции, сепариращи инсталации, така че това прекрасно място в България да е чисто. Прави се и пътят към село Абланица и когато условията позволяват, той ще бъдат и асфалтиран“ – каза Борисов.

Премиерът разгледа новата компостираща инсталация в Барутин, която предстои да бъде въведена в експлоатация. Тя ще обслужва пет общини – Девин, Борино, Сатовча, Сърница и Доспат.

- Advertisement -

Борисов разгледа и обновената спортна зала в Доспат, както и реновираното училище.

Хората виждат и оценяват подкрепата от държавата. В малките населени места основен приоритет e изграждането на инфраструктурата – улици и водопроводи, спортни зали и училища. През последните години е свършена много работа и резултатите са видими, похвали се във Facebook профила си министър-председателят.

„Родопите са основен приоритет наред с образованието, науката и здравеопазването. За последните 4 години правителството отпусна над 40 милиона на община Доспат. Благодарение на част от тях градът скоро ще разполага с нов център, който ще се простира на 13 декара“ – заяви Борисов.

Ударно строим и в Северна България – пътя „Ботевград-Мездра“, магистрала Хемус. Готови сме и с проекта за автомагистралата от Русе до Велико Търново, похвали се още премиерът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече