Публичната демонстрация на властите на неуважение към създадените от тях правила, смазва и малкото доверие, което хората имат в способностите им!

0

- Advertisement -

Цял ден чета вицове за кренвирши, но никак не ми е смешно. Няма никакво значение дали на баничарката, с която доставят ваксини, е изписана марка кремвирши, сирене или нещо по-изтънчено. Да речем марка стек от породата Блек Ангъс.

Друг е проблемът и той не буди никакви забавни асоциации за мен. За търговците на едро има редица въведени правила за транспорт на лекарствени продукти, в това число изисквания за регистрация на съответното транспортно средство, стандартни оперативни процедури, договори и прочее досадни неща, заради които много тъговци на едро биват контролирани и санкционирани.

Съхранението на термолабилни лекарствени продукти също има изисквания, които трудно могат да се изпълнят с хладилник ЗИЛ, защото трябва да се следи и записва температурата с термометър или автоматично устройство. Защо ли?

- Advertisement -

Защото отговорността на производителя приключва там, където започва отговорността за транспортирането и съхранението. И тук виждам как освен че от фирмата – производител се търкалят от смях, доволно потриват ръца с репликата: Ние бяхме до тук.

Тази публична демонстрация на властите на неуважение към създадените от тях правила смазва и малкото доверие, което хората имат в способностите им. Успява да взриви и най-големият идиот-оптимист като мен. Наистина се надявам да има ваксина срещу Вашата простотия и отчайваща неграмотност. Тази ваксина идва през март, 2021 г. и се нарича избори.“

Мария Шаркова

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече