До края на 2020 г. Фандъкова беше обещала да изгради три нови паркинга! Нито един от тях не е готов!

0

- Advertisement -

Докато Фандъкова продължава да спи зимен сън, кметът на Клуж открива поредния внушителен общински паркинг. Чисто новата сграда е с 320 паркоместа на цели 8 нива и е разположена в тамошния Студентски комплекс.

Паркингът осигурява и 14 места за зареждане на електромобили, 4 места за паркиране на мотоциклети и 12 места за велосипеди.🏗️Интересна подробност е, че строителството се е забавило. Паркингът е трябвало да бъде открит на 14 декември, но сега се очаква това да стане през м. януари.

За разлика от управляващите София, които винаги търсят извинение за строителните фирми, кметът на Клуж не си поплюва и обяви, че вече е започнало начисляването на неустойки за забавата до момента, в който сградата бъде предадена на Общината.

До края на 2020 г. Йжрданка Фандъкова беше обещала да изгради три нови паркинга – два подземни на Централна гара и Сливница и един наземен паркинг в Надежда. Нито един от тях не е готов!

- Advertisement -

Строителството на малкия паркинг в Надежда започна едва преди няколко седмици, а за другите два никой в Общината не си мръдна и малкия пръст, въпреки че се обещават буквално от десетилетия.

Предизборните обещания за строителство на общински паркинги в кварталите също се оказаха поредната опашата лъжа. От 145 проучени терена, едва 3 са се оказали подходящи и вместо Общината да изгради общински паркинги на тях, ще се търсят частни инвеститори, които да построят частни паркинги.

Така както в софийския Студентски град, така и във всички останали квартали ще продължаваме да паркираме в кал и мизерия, а паркинги ще гледаме само на картинки… от Клуж.

„Спаси София“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече